93 812 41 46 info@masgurumbau.com
18 forats

Coneix cada un dels forats del camp de Golf · Pitch & Putt de Mas Gurumbau.

84 metres Hcp 14
Carrer ample, només les boles molt desviades per la dreta (aigua lateral) penalitzen. Les que passen cauen en un búnquer posterior amb una sortida complicada. Green ample amb suaus però variades caigudes.

68 metres Hcp 18
Forat amb una sortida a sobre d’un dels llacs del camp, la distància d’aigua a salvar és curta però fa respecte. El green és dels més plans del camp.

111 metres Hcp 9 / 153 metres
És el forat més llarg del camp, amb dos tees, un elevat en un turó a 153 metres de centre de green i l’altre a la part de baix a 111 metres. Carrer molt ample amb un búnquer a la part esquerra-davantera del carrer. Quan la bandera és al fons del green es complica bastant el forat no sols per la distància (la bandera pot estar fins a 165 metres), si no també perquè per la dreta entra en joc l’aigua i per l’esquerra FL. Green amplíssim difícil de llegir.

92 metres Hcp 7 / 134 metres
El segon més llarg i, a més a més, en pujada. Dos tees a 134 i 92 metres. Carrer ample amb un búnquer a la part esquerra a uns 12 metres de green. Aquest és un dels més grans del camp amb uns 25 metres d’entrada a sortida. Si bé és complicar per les caigudes, el talús a la part dreta recull moltes boles.

83 metres
Per la banda dreta del carrer el FL és bastant fàcil. Green amb un piano notable que el divideix en dues plataformes. Tota la part esquerra posterior està envoltada per un búnquer

87 metres Hcp 12
Green bastant planer però protegit per un búnquer a la dreta i l’aigua a l’esquerra.

67 metres / 88 metres Hcp 17
Potser el forat amb les millors vistes del camp. Dos tees, un al cap de munt d’un turó amb vista al Montseny al fons i a 88 metres, i l’altre a sota a 67 m. L’única complicació del forat és encertar la distància doncs per la part posterior el FL és a 3 m del green i per davant està protegit per un llarg búnquer a gairebé tota l’amplada.

90 metres / 119 metres Hcp 15
Forat amb dos tees a 122 m i 90 m en un carrer immens que acaba en un gran green amb molt d’espai per totes bandes, sense obstacles. Forat de transició cap a la zona més boscosa del camp.

83 metres Hcp 3
Forat amb un carrer estret, especialment els primers 25 m escanyat per els arbres. Per la dreta perdre bola és fàcil. Green petit amb poca pendent, però amb arbres a l’entrada que tapen la part esquerra. A la dreta hi ha un búnquer.

83 metres / 104 metres Hcp 6
Probablement el forat més difícil degut a la sortida del tee posterior a 104 m, els arbres a dreta i esquerra i també per dalt, exigeixen un cop molt precís. El tee del davant a 83 m s’estalvia part dels arbres però tot i així és complicat. El green no gaire gros amb pendent uniforme i caiguda cap a tot el perímetre.

83 metres Hcp 5
Forat de 84 m amb la riera vorejant la part dreta del carrer i tota una filera d’arbres en aquesta mateixa banda que entren força en joc. Green allargat amb força caiguda cap a l’entrada però amb l’avantatge que el talús de la dreta recull bastant les boles.

62 metres / 92 metres Hcp 8
Forat amb doble tee, un a 93 m i amb un començament de carrer molt estret per la vegetació, i un segon a 62 m molt més senzill. Un búnquer a la part esquerra del carrer abans del green. Aquest té caiguda invertida, d’entrada a sortida, el que dificulta parar la bola. A més està protegit per aigua a la banda esquerra i a la dreta per un marge amb caiguda notable cap avall.

73 metres / 98 metres Hcp 8
Aquest forat disposa de dos tees, un a 98 m i l’altre a 73 m. Carrer estret, acotat a l’esquerra per un marge amb arbres molt alts i a la dreta per el torrent. Green molt pla amb l’única dificultat d’una arbre al costat i la proximitat de la riera. Hi ha un búnquer a l’esquerra de green que recull les boles que es recolzen al marge de l’esquerra per evitar el torrent.

70 metres / 116 metres Hcp 2
Actualment amb un sol tee a 70 m, però està previst a la primavera un segon tee uns 25 m més llarg. L’entrada de green s’estreny molt per la presència d’arbres a les dues bandes i un búnquer a la part esquerra que té una illa d’arbres al mig.

90 metres Hcp 4
Forat de 90 m amb arbres molt a prop a la banda dreta que entren en joc quan la bandera és a la dreta de green. Per aquesta mateixa banda és fàcil anar a una zona de hazard on desapareixen les boles. El gree força ampli amb caiguda esquerra dreta, està protegit per un ampli búnquer a l’esquerra.

61 metres / 92 metres Hcp 10
Segona sortida: 61 metres
Forat amb dos tees, tots situats en una terrassa a un nivell d’uns 7 m per sobre de la plana on és el green, 96 m i 61 m de recorregut respectivament. Ampli green al ben mig d’una zona amplíssima esquitxada per 5 búnquers rodons de diferents mides amb una pantalla d’arbres al fons.

60 metres / 101 metres / 131 metres Hcp 16
Forat en pujada amb tres tees per unes distàncies de 60 m, 101 m i 131 m. El carrer és ample amb arbres a la dreta que entren una mica en joc. En arribar al green s’estreny força per un búnquer a l’esquerra i arbres a la dreta. El green, ampli, queda recollit per uns turons a la banda esquerra.

100 metres / 120 metres Hcp 1
Forat de 102 m amb el carrer bastant ample amb arbres i hazard a la part dreta. Green espaiós amb pronunciades caigudes dreta esquerra que fan el forat difícil, especialment quan la bandera està col·locada fora del treç dret del green.